20/1/2013, Coulibistrie (Dominica) - Reisverslag uit Coulibistri, Dominica van carlenjaffe - WaarBenJij.nu 20/1/2013, Coulibistrie (Dominica) - Reisverslag uit Coulibistri, Dominica van carlenjaffe - WaarBenJij.nu

20/1/2013, Coulibistrie (Dominica)

Door: Carl

Blijf op de hoogte en volg carlenjaffe

23 Januari 2013 | Dominica, Coulibistri

walvissen spotten.
De walvissen zwemmen voor de kust van Dominica en zijn vooral van november tot april daar waar te nemen. Het gaat om een aantal groepen, bestaande uit volwassen dieren en hun jongen.
We hebben 3,5 uur achter de walvissen aangezeten en natuurlijk om de tourist die ene geweldige foto te laten maken . In mijn geval jammer, dat ik last had van de Amerikaanse met die grote telelens, die steeds op het juiste moment mijn beeld in schoof. De ervaring was echter geweldig. En zoals overal in de Cariben: geen excursie zonder cocktail drinken. Dus op de boot wordt ons plastic bekertje met ijs en een mixdrankje gevuld. En de zon brandt goed, kortom we hebben het naar ons zin.